More

    Vremenska prognoza

    Danas u Bosni pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana s pljuskovima i grmljavinom. Na sjeveru i sjeverozapadu Bosne lokalno intenzivnije padaline, što može uzrokovati pojavu bujica. U Hercegovini sunčano uz postupno naoblačenje tijekom dana. Poslije podne i dio noći u većem dijelu Hercegovine se očekuju pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 17, na jugu do 20, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stupnjeva.

    PROGNOZA VREMENA ZA 30.05.2023 (Utorak)., u Bosni oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini jutro sunčano, a u ostatku dana pretežno oblačno. Od sredine dana u Hercegovini se očekuju pljuskovi i grmljavina. U većem dijelu Bosne se očekuju intenzivnije padaline što može uzrokovati pojavu bujica. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 27 stupnjeva.

    PROGNOZA VREMENA ZA 31.05.2023 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini padaline uglavnom poslije podne. U istočnim, sjeveroistočnim i djelimično središnjim područjima Bosne se očekuju jači pljuskovi, što može uzrokovati pojavu bujica. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 28 stupnjeva.

    Federalni hidrometeorološki zavod