More

  Hit snimka muškarca kojeg su pitali o zabrani pušenja

  Ekipa televizije Nove BH anketirala je građane Sarajeva o Zakonu o zabrani pušenja, a komentar jednog građanina posebno se istaknuo te je ubrzo snimka njegovog odgovora preplavila društvene mreže.

  Na Facebook stranici Nove BH objavljena je snimka koji prikazuje građanina Sarajeva, a koji je jasno poručio da se protivi primjeni Zakona o zabrani pušenja.

  Nisam za to. Ja sam pušač i meni kad dođe ja ću je zaždit‘ pa nek Abu Hamza Zemza piše. Ne mogu bez cigare, kazao je.

  Za to je potom okrivio i političare kazavši: Ovi su nas političari doveli do te situacije da smo otišli u ‘pm’.

  I zdravo. Ja ću pušit’ kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan, poručio je u nastavku.

  Mnoge je snimka podsjetila na kultni video još jedne ankete o istoj temi, a koji je snimljen upravo na istom mjestu – ispred Aria centra.

  Ja ću pušiti dok ne crknem, jasno je poručila gospođa u anketi Hayat televizije, a snimka njezinog odgovora je posebno popularna na društvenim mrežama.

  Imam tu cigaru i imam kavu jednu da popijem dnevno i dođe i udare prave baš na to. Neukusno. Ja bih ih lijepo molila za pristojnost. Ako ti se puši – puši, ako ti se ne puši – nemoj da me diskriminiraš. Doći će do fizičkih obračuna, poručila je svojevremeno anketirana gospođa.

  Jabuka.tv