More

  Humanitarna akcija “Srcem za obitelj Zrno”

  “KAP LJUBAVI” se uključuje, odnosno, preuzima akciju POMOĆI ZA OBITELJ ZRNO!

  Većina Vas, vjerojatno je već upoznata sa situacijom, u kojoj se našla obitelj Zrno iz Šujice.

  Ekipa iz NK Šujica odlučila je organizirati humanitarni koncert i turnir, kako bi pomogli spomenutoj obitelji.

  Prije par dana naš ured posjetili su iz obitelji Zrno s molbom da im pomognemo, prvenstveno da se Gabrijeli i njenoj dječici renovira kuća. Obitelj trenutno živi u ujakovoj kući, koja zaista nije adekvatna za život malenih Danijela, Marije, Luke i Mrvice, kako braco  od milja zove nedavno rođenu Evu. Otac obitelji preminuo je prije  mjesec dana.

  Naime, radi se o majci  četvero maloljetne djece (Daniel -2020. godište, Marija – 2021. godište, Luka 2023. godište i malena Eva koja je rođena 19. 04. 2023.godine). Pokojni Andrija Zrno s  obitelji kupio je kućicu, planirali su istu renovirati, srediti i preseliti s Gabrijelom i dječicom na pristupačnije i ljepše mjesto, jer ujakova kuća je u starom i derutnom stanju. Ali nažalost, ”život” piše i tužne priče. Andrijinu priču je prerano završio.

  Kao što smo spomenuli NK Šujica je pokrenula akciju i uskoro će se u Šujici održati humanitarni koncert i utakmica za pomoć obitelji Zrno.

  Nakon posjete obitelji Zrno u ured “KAP LJUBAVI”, fra Đoka je otišao u Šujicu, upoznao dječicu i Gabrijelu, obišao kuću, koju bi trebalo renovirati i srediti i prepun emocija rekao da se uključujemo u akciju i da ćemo, uz pomoć svih Vas, dobri ljudi, učiniti sve da obitelj Zrno uskoro useli u novi dom.

  Jučer su “Kapljice “ ponovno posjetile Gabrijelu i dječicu, ali ovaj put s nama je bio i gospodin Ivan Ćerdić – Dankić, koji će što prije napraviti projektić za adaptaciju kuće.

  Sastali smo se i s ekipom iz NK Šujica i dogovorili da će svi prikupljeni novci od humanitarne utakmice i koncerta, kao i sve donacije koje se budu uplaćivale ići preko računa “Kapi ljubavi”, uz obaveznu naznaku “ZA POMOĆ OBITELJI ZRNO”. Tako da spomenutu akciju preuzima Udruga.

  I nakon što spomenuta obitelj useli u novi dom, fra Đoka i Kapljice će, uz pomoć dobrih ljudi, biti uz Zrne, dok god bude potrebno. Vjerujemo da ćemo Vas, ako Bog da, pa vrijeme posluži, u što kraćem roku obavijestiti da su Danijel, Marija, Luka i Eva sa svojom mamom u novoj kućici. Sve Vas pozivamo da nam pomognete da im uljepšamo život koji je pred njima i molimo Vas, da ih se sjetite i u molitvama. I…čvrsto vjerujemo, iako nažalost, neće imati očev topli zagrljaj, da za njih, Nebeski Otac priprema jedan lijep život i da će, uz ljubav koju će im pružiti njihovi bliži odrasti u dobre, radišne i plemenite ljude!

  HVALA  VAM ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!

  P.S. Molimo Vas, da prilikom uplate ne zaboravite staviti naznaku “Pomoć za obitelj Zrno”, jer “KAP LJUBAVI “, uz ovu akciju ima i dodatne akcije i svaka uplata, bez naznake, smatrat će se klasičnom uplatom za rad udruge “KAP LJUBAVI”. Donacije možete uplatiti i u uredu “Kapi ljubavi”.

  Nakon što obitelj Zrno  useli u svoj novi dom, napomena za uplatu  se “briše”, a Udruga i dalje, kao što spomenusmo, nastavlja pomagati obitelji bez obzira na donacije.

  Hvala za sve što činite preko udruge “KAP LJUBAVI”

  ŽIRO RAČUNI:

  Donacije iz BiH:

  Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

  Broj računa: 1610200033910037

  Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

  Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

  Donacije iz inozemstva:

  Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH

  IBAN: BA391611200000511917

  SWIFT: RZBABA2S

  Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA

  Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH

  Duhovno humanitarna udruga “Kap ljubavi”