More

  Obavijest sa sjednice Povjerenstva za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom HBŽ

  U zgradi Vlade HBŽ 14. lipnja održana je radna sjednica Povjerenstva (Stručnog tima) za pružanje pomoći u izradi Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023. – 2028. godina i  predstavnika izvršitelja izrade predmetnog dokumenta Instituta za građevinarstvo „ IG „ Banja Luka.

  Članovi Povjerenstva (Stručnog tima) su informirani od strane naručitelja Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša HBŽ o svim dosadašnjim aktivnostima u svezi izrade Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije, te o izvršenom ažuriranju  podataka u Upitniku, dostavljenom svima jedinicama lokalne samouprave i ostalim zainteresiranim stranama.

  Na temelju obavljene rasprave u kojoj su diskutirali svi članovi Povjerenstva, ocjenjeno je da je potrebno u ponuđenom prednacrtu Plana upravljanja otpadom Hercegbosanske županije za period 2023. – 2028. godina izvršiti nekoliko sitnih korekcija, te da se takav korigirani dokument može uputiti u daljnju parlamentarnu proceduru.

   

  Vlada Hercegbosanske županije