More

  Završena četverodnevna edukacija Komunikacija u zdravstvu u Tomislavgradu

  U subotu je u Eco selu Grabovica, Tomislavgrad, uspješno okončana četverodnevna edukacija u zdravstvu za glavne sestre/tehničare Domova zdravlja s područja tri županije u organizaciji Federalnog ministarstva zdravstva, Fondacije fami i Doma zdravlja Tomislavgrad.

  Cilj ove edukacije je jačanje komunikacijskih vještina medicinskih sestara/tehničara sa kolegama, pacijentima i medijima.

  Predavanja i brojne radionice upriličili su prim. dr. Goran Čerkez, Zlatan Peršić, prof. dr. Nermina Mujagić,  mr. sci. Irina Rizvan.

  Čast nam je bila biti domaćin ove jako bitne edukcije i zahvaljujemo svim predavačima na nesebičnom prenesenom znanju i vještinama.

  Ovim putem zahvaljujemo na podršci Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ, Vladi HBŽ, tehničkoj podršci radiju Tomislavgrad, Prodexu d.o.o, Teni d.o.o, Kulturno informativnom centru Tomislavgrad i Eco selu Grabovica.

  Hvala svim sudionicima edukacije, nadamo se da ćete nova znanja i vještine primijeniti u daljnjem radu, a sve u cilju poboljšanja zdravstvene skrbi našim pacijentima.

   

  Doma zdravlja Tomislavgrad