More

  Univerzalna sportska škola Tomislavgrad: Uspješno zaključena 11. sportska sezona

  Svaka godina je bila uzbudljiva i imala svoje posebne trenutke.

  Ova sezona 2022./2023. je bila jako zanimljiva i sa svojim novim sportskim sadržajima.

  Osim treninga u športskoj dvorani i zanimljivim športskim inovacijama koje smo radili za našu djecu bilo je i još nekih drugih zanimljivosti izvan dvorane i treninga.

  Početkom sezone obilježili smo 10 godina postojanja rada ove škole koju smo svečano obilježili u prostorijama KIC-a kada smo prikazali za našu publiku i roditelje kratki dokumentarni film o radu škole. U tom projektu sudjelovalo je 30-ak ljudi koji su nam pomogli da snimimo i organiziramo obilježavanje 10.godišnjice i dvorana je bila popunjena na što smo bili jako ponosni.

  U 12. mjesecu smo obilježili tradicionalno Sportske igre gdje smo pozvali i ostale naše sportske klubove da nam se priključe u natjecanju.

  Kroz mjesec siječanj i veljaču imali smo svaki vikend skijanje na Kupresu za naše članove. Od mjeseca ožujka pa sve do sada bile su još aktivnosti poput Dani otvorenih vrata, Penjanje po umjetnim stijenama, Šetnja u prirodi, Atletski miting, Biciklijada po gradu, Ljetni kamp u Makarskoj i na kraju Škola plivanja koju smo odradili u bazenu hotela Adria ski.

  Izvor: Facebook Univerzalna sportska škola Tomislavgrad

  Novost ove sportske sezone je bila ta da smo organizirali Ljetni kamp za svu djecu koja se dobrovoljno pridruže i odaziv je bio odličan.

  Želimo istaknuti kako i u novoj sezoni koja polazi s početkom nove školske godine, djecu i mlade čekaju iznenađenja te ih pozivamo da nam se pridruže kako bi se što bolje razvijala u psihološkom i socijalnom razvoju i naučili se vještinama koje se mogu primjenjivati i izvan terena ili dvorane.

   

  Univerzalna sportska škola Tomislavgrad