More

  Obavijest: Podnošenje zahtjeva za potporu po modelu ruralnog razvoja

  Na temelju članka 18. Pravilnika o uvjetima i načinu dodjele financijskih potpora po modelu ruralnog razvoja („Službene novine Federacije BiH“ broj 52/23), Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i Šumarstva izdaje

  OBAVIJEST o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva za potporu po modelu ruralnog razvoja  u 2023. godini

  Predmet ove obavijesti je upoznavanje potencijalnih korisnika financijskih potpora s uvjetima i rokovima podnošenja zahtjeva za potporu prema modelu ruralnog razvoja iz Programa financijskih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2023. godinu.

  Podaci o korisnicima, opći i posebni uvjeti koje moraju ispunjavati korisnici financijskih potpora prema modelu ruralnog razvoja u 2023. godini, prihvatljiva ulaganja, prihvatljivi i neprihvatljivi troškovi, minimalna i najveća vrijednost ulaganja, osnovni i dodatni iznos potpore, mjere i dokumenti. u prilogu Obrazac zahtjeva nalazi se u Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja novčane potpore prema modelu ruralnog razvoja („Službene novine Federacije BiH“ broj 52/23).

  Obrasce potrebne za podnošenje zahtjeva možete preuzeti ovdje.

  Rokovi prijave:

  Početni rok za podnošenje zahtjeva je naredni dan od dana objave ove obavijesti, a rok za podnošenje zahtjeva za potporu je  5. kolovoza 2023. godine, osim za investicije financirane putem kreditne linije Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine, kada je rok 1. kolovoza 2024. godine.

   

  Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i Šumarstva