More

  Humanitarni glazbeno-nogometni spektakl ponovno u Šujici – pjeva Petar Grašo, igraju Humane zvijezde Hrvatske

  Vrijedna ekipa iz Šujice predvođena članovima zaklade  „Dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, na čelu s Jurom Krstanovićem, a u suradnji s NK Šujica okupila se i ove godine kako bi nastavila humanitarno i pozitivno djelovanje u svome kraju.

  14.08.2023. godine bit će održan Humanitarni glazbeno-nogometni spektakl i to, uvjereni smo, ponajbolji do sada. Očekuje vas koncert Petra Graše, jednog od najpopularnijeg glazbenika u regiji i nogometne utakmice Humanih zvijezda ’03 , reprezentacije svećenika Hrvatske i veterana NK Šujice.

  Cijeli događaj počinje već u 17 sati na stadionu “Dila” u Šujici, gdje će se okupiti sve 3 nogometne ekipe, te odigrati 3 utakmice zaredom. Predsjednik Humanih zvijezda Miro Bičanić kaže kako je za ekipu uvijek posebna radost doći u Šujicu, a sam dolazak već se pretvorio u tradiciju.

  “Ljudi se zaista dobro osjećaju kada nekomu mogu pomoći, to je uistinu jedan častan poziv, jedan dobar ‘hobi’… Imamo ljude koji su bili i u medijima, pjevači, glumci, političari, sportaši… Ne mora netko doista igrati. Dovoljno je samo da bude prisutan, da bude na klupi, da bude na svečanosti koja ide iza toga. Da doprinese na bilo koji način događaju… “ poručio je Bičanić. Inače, redove Humanih zvijezda redovito pune najpoznatija imena sporta i estrade, a ovaj put u Šujicu stiže fenomenalna ekipa i to u sastavu: Zlatko Dalić, Petar Grašo, Ivica Olić, Boris Živković, Vladimir Balić, Mario Stanić, Marko Babić, Robert Špehar, Nenad Pralija, Goran Vlaović, Tomislav Rukavina, Etto, Ivan Krstnović, Josip Kupreškić, Željko Mavrović, Slaven Knezović – Grof, Alan Gregov, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Miroslav Bićanić, Zlatko Mateša, Stipan Dramac, Luka Vidović, Gordan Giriček, Frano Ridjan, Marko Šivak, Milan Stjelja, Jurica Popović, Ivan-Ivica Martić, Mladen Burnač, Dražen Klarić, Božo Skoko, Jure Krstanović, Ivan Vukadin, dr. Darko Ćondrić, dr. Ivić Pašalić, dr. Branko Perić, Ante Deur, Paško Dodić, Gordan Jandroković, i još mnogi drugi.

  Cilj ovog humanitarnog događaja je skupljanje novčanih sredstava za dovršetak obnove Hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici, ali i pomoć nekoliko obitelji slabijeg imovinskog statusa koje su se našle u teškim situacijama.

  Po završetku sportskog dijela uslijedit će koncert velike zvijezde Petra Graše koji u Šujicu donosi dobru energiju, ples, veselje i stare i nove hitove. “Nikada do sada nisam pjevao u Šujici, zato se posebno veselim susretu s publikom iz ovog kraja. Obećavam dobru zabavu i feštu, pripremite se na neumorno pjevanje. Vidimo se uskoro!” poručio je Grašo.

  Ulaznice za cjelokupan događaj već će za nekoliko dana biti u prodaji, a moći ćete ih kupiti u svim mjestima od Šujice, preko Tomislavgrada, Livna, Kupresa, Rame, Posušja, Uskoplja, Bugojna, Novog Travnika, Travnika i Viteza.