More

  Programom prekogranične suradnje između RH i BiH za 2023. godinu osigurana sredstva i za Kulturno – informativni centar i Dječji vrtić Tomislavgrad

  Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Šime Erlić je, na prijedlog Povjerenstva za odabir projekata, donio Odluku o odabiru projekata kojima se odobrava financiranje ukupno 70 projekata u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

  Sredstva su putem ovoga Programa osigurana i za Općinu Tomislavgrad i dječji vrtić „Radost“ Novska za projekt „Ulaganje u školske objekte u Tomislavgradu i Novskoj“ u iznosu 27. 232, 00 eura, javnu ustanovu Pleternica i javnu ustanovu Kulturno-informativni centar Tomislavgrad za projekt „Baštinske priče-slušaj i istražuj“ u iznosu 23. 156, 00 eura i Dječji vrtić Grozdić Kutjevo i Dječji vrtić Tomislavgrad za projekt „Igrom do dječjeg osmjeha“ u iznosu 28. 380, 00 eura.

  Sredstva za provedbu Programa osiguravaju se u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2023. godinu-Program potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu razvoja lokalne zajednice, a sa svakim korisnikom Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisat će Ugovor o financiranju, za svaki projekt pojedinačno.

  Odluku možete pogledati i preuzeti ispod.

  Odluka o odabiru projekata RH-BiH-2023

   

  Općina Tomislavgrad