More

  Duvanjka Tomislava Dukić odnijela laskavu titulu Miss hrvatske dijaspore

  Tomislava Dukić iz Tomislavgrada proglašena je od strane stručnog žirija najljepšom među 8 natjecateljica na jučerašnjem izboru za Miss dijaspore koji je održan u svadbenom salovnu Gospodar prstenova u Tomislavgradu.

  Za prvu pratilju proglašena je Monika Bodulović, a za drugu pratilju Margita Hrženjak.

  Tomislava je završila Kineziološki fakultet u Splitu, a vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima te zdravom životu.

  U programu, koji su vodili Frano Ridjan i Maja Pašalić, nastupio je Ivan Ivica Martić te kao specijalni gost večeri Mate Bulić i umjetnica na violini Nikolina Pandža Skoko iz Mostara.

  Djevojke su nosile odjeću dizajnerice iz Tomislavgrada Marijane Dukić odnosno njen brand torbi Mon Cheri, Angels fashion te vjenčanice salona vjenčanica Nikolina. Kako bi zablistale na izboru pobrinuli su se beauty studio M by Martina Kelava, frizerski salon „Z“ by Zdravka Mihojević,  beauty studio „Milla“ by Milla Mamić, beauty studio „DM“Dragice Mioč, make up artistica Dražena Tokić i frizerski studio Pink Lady  Cecilije Smiljanić.

  Izbor za Miss hrvatske dijaspore ujedno je i posljednji održan izbor na kojem se birala predstavnica za finale. Ona se, kao i sve županijske pobjednice, plasirala direktno u finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, izbora za Miss Hrvatske 2023. Ove se godine slavi njegova 30. obljetnica, a najljepša Hrvatica bit će okrunjena 27.studenog u Zagrebu.