More

  “Moja jedina” novi singl Ivana Turkovića

  Nakon nekoliko suradnji sa kolegama Robertom Šlatom i Josipom Štrkaljom, Ivan Turković je objavio singl “Moja jedina” za koji glazbu i tekst potpisuje sam Ivan. Ujedno sa singlom “Moja jedina” Ivan je započeo novu veliku suradnju sa producentom Lukom Kovačićem iz LUDO Media studija. Kako ovaj mladi i talentirani autor i izvođač najavljuje ta suradnja se neće zaustaviti samo na jednoj pjesmi jer Ivan u ladici čuva još nekoliko tekstova, koji će u skorije vrijeme ugledati svjetlo dana. 

   U kratkom intervju s Ivanom saznali smo i jednu zanimljivu informaciju vezanu za snimanje spota. 

   RB Promo: Čuli smo da se spot snimao 2 puta na 2 različite lokacija, je li to istina? 

  Ivan: Da, istina je. Prvobitna ideja bila je, da spot bude snimljen na otoku Pag-u u nekom ljetnom stilu, no onda mi se dogodila prometna nesreća i morali smo odgoditi snimanje spota. 

  RB Promo: Kako to da ste odlučili ne vratiti se na Pag i snimiti prvobitnu ideju? 

  Ivan: Pa, u svakom zlu, nađe se nešto dobro. Tako je i nakon te nesreće. Žena od kamermana (Katica Bišćan) dobila je novu ideju koju smo mi sproveli u djelo. Ovim putem joj se zahvaljujem svim srcem. 

  RB Promo: Na kraju spota vidi se prosidba djevojke. Hoće li se možda ostvariti nastavak ove pjesme? 

  Ivan: Pa, nikad se ne zna.. U planu je pjesma za prvi ples, ali hoće li se ostvariti sa istom glumicom, ali svakako ću i dalje nastaviti u tom ljubavnom pop tonu raditi pjesme. 

  RB Promo: Smije li se znati, jesu li pjesme nekome posvećene? 

  Ivan: Pa.. Pjesme su odraz nekih događaja iz mog života, koji su popraćeni velikim emocijama i ispisani na papir.. 

  RB Promo: Imate li što reći vašim pratiteljima za kraj? 

  Ivan: Zahvalio bi se svim svojim pratiteljima za svu podršku koju mi pružaju na ovom mom putu. Nadam se da ću vam vratiti tu svu ljubav prema meni, kroz moje pjesme od kojih možete oćekivati mnogo u skorije vrijeme!