More

    ‘Dan za nas’ – Ruswaj novom pjesmom poručio svaki novi dan je dar s neba

    Nitko od nas ne može pobjeći utjecaju modernog vremena i onome što nam nosi, pa tako ni dečki iz Ruswaja koji su za svoj novi singl ‘Dan za nas’ pronašli inspiraciju upravo u tome. Činjenica da prave vrijednosti života pomalo izmiču modernom, potaknula je Bobu Novakovića da napiše glazbu i tekst za pjesmu ‘Dan za nas’, a ostatak ekipe koji uključuje Marka Neduga, Tina Komlinovića, Frana Komlinovića, Maria Ivičića, Kristijana Freibergera zajedno sa Bobom Novakovićem, timski je uredio aranžman da sve skupa zvuči besprijekorno.

    ‘Pjesma  “Dan za nas” inspirirana je današnjim modernim načinom života, u kojem svi nekako imamo previše obaveza i gotovo da nam je to postala svakodnevica, a vrlo malo vremena ostavljamo za druženje s voljenim osobama i prijateljima. Pri tom zaboravljamo na one prave vrijednosti koje leže u jednostavni sasvim običnog dana. Upravo zbog toga, svaki novi dan je dar s neba, a to je upravo ono što ovom pjesmom poručujemo’, ispričali su nam iz Ruswaja.

    Video spot također su prilagodili tematici unoseći kadrove onoga što najbolje slikovno opisuje poantu cijele glazbene priče ‘Dan za nas’, a u tome su im pomogle kreativne vještine najboljeg prijatelja koji nije htio otkrivati svoj identitet, kao što navode i dečki iz Ruswaja.

    Osim toga, pohvalili su se i time da su za potrebe spota, a da bi ispao točno onako kako su zamislili, koristili kao malu pomoć i alat umjetne inteligencije koja je danas sve više zastupljena i prisutna u svim segmentima pa tako i u glazbi, ‘Za izradu spota kakvog smo željeli, zaslužan je naš veliki prijatelj, ujedno zaljubljenik u glazbu kojem nećemo spominjati ime jer je htio ostati anoniman u svom kreativnom uratku. No prilikom izrade video sadržaja, uz svoj osobni potpis, poslužio se malom pomoći umjetne inteligencije kako bi našu ideju sproveo u djelo. Ovim putem zahvaljujemo mu se još jednom’, zaključili su iz Ruswaja.