More

  Hrvatska upisala još jedan poraz protiv Walesa

  U nedjelju, 15. listopada je u kvalifikacijskoj utakmici skupine D za Euro 2024 Hrvatska poklekla i pred Walesom u gostujućoj utakmici u Cardiffu.

  Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova, iako je Wales pokazao zube već u prvom dijelu.

  47. minuti vodi Wales, zabili su odmah na početku drugog dijela. Harry Wilson dobio je sjajnu loptu Brooksa preko hrvatske obrane i postigao zgoditak za 1:0.

  Ništa se pretjerano nije promijenilo u igri hrvatske reprezentacije nakon gola. Drži se lopta, ali ne stvara se nikakva šansa dok Velšani izgledaju kao da bi mogli još koji put pobjeći u kontru.

  Nažalost, to se i ostvarilo u 60. minuti Daniel James, koji je tek ušao, odlično je ubacio na peterac, a Harry Wilson se ubacio ispred Vide i  glavom prebacio loptu u drugi kut za ogromnu prednost Velšana.

  Nakon predivne prilike Belje koja nažalost nije realizirana, u 75. minuti Modrić je ubacio iz kornera, Moore je nesvjesno prebacio idealno na drugu stativu gdje je Mario Pašalić glavom zabio za 2:1.

  Nakon gola Pašalića, Hrvatska je stisnula što je i pokazala brojnim prilikama, ali se do sudačke nadoknade ništa ne realizira. Velika prilika u 91. minuti blokirana je obranom golmana Walesa.