More

  Obavijest iz Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove

  Povodom svetkovine Svih svetih i Dušnoga dana, Općina Tomislavgrad – Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove u koordinaciji s Udrugom obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja  će u  četvrtak, 26. 10.  i petak, 27. 10.2023. godine obići grobove poginulih hrvatskih branitelja, položiti cvijeće i zapaliti svijeće.

  U utorak, 31.10.2023. godine u 10,30 sati predstavnici Općine Tomislavgrad -Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove, Uprave za pitanja branitelja HBŽ, udruga proisteklih iz Domovinskog  rata, predstavnici  Ministarstva obrane BiH i predstavnici policije će položiti  vijence i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Tomislavgradu.

  U 11 sati bit će služena sveta misa u spomen bazilici u Tomislavgradu za sve poginule i nestale  hrvatske branitelje.

  Ovom prigodom pozivaju se  svi članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja, ratni vojni invalidi, razvojačeni hrvatski branitelji i svi drugi građani općine Tomislavgrad da svojom nazočnošću kod polaganja vijenaca kod spomenika i na svetoj misi odaju počast poginulim i nestalih hrvatskim braniteljima.

  Općina Tomislavgrad