More

  Pjevačica Sia godinama je perikama skrivala lice, a sada ga je pokazala

  Na dodjeli Daytime Beauty Awards u Los Angelesu pjevačica je otkrila kako je liječnik kojem je uručila nagradu zaslužan i za izgled njezinog lica

  Australska pjevačica Sia u prošlosti je redovito na svojim nastupima i pojavljivanjima u javnosti skrivala svoje lice. Sada se pojavila petoj dodjeli Daytime Beauty Awards u Los Angelesu i dok je uručivala nagradu za izvanredna postignuća estetskom kirurgu s Beverly Hillsa dr. Benu Taleiju, 47-godišnja pjevačica je upravo Ben zaslužan za svježi izgled njezinog lica jer je kod njega napravila face lifting i na ovoj dodjeli nije nosila periku koja joj skriva lice već je ponosno pokazala svoje lice.

  – Ja sam pop zvijezda koja inače skriva svoje lice i ne lažem i zato ću vam reći kako sam kod doktora Taleija bila na zahvatu koji je on odlično odradio. Zbilja je genijalan u svom poslu – rekla je Sia, ali nije otkrila kada je točno bila na zahvatu. Dodala je kako je prije dodjele nagrade iza pozornice pokazivala fotografije prije i poslije zahvata i svi su bili ugodno iznenađeni promjenom koju je postigla ovim zahvatom zatezanja lica.

  Pjevačica je godinama svoje lice skrivala jer se teško nosila s teretom slave. Prošlog mjeseca, pjevačica koja je najviše poznata po hitu “Chandelier” otkrila je u intervjuu koji je dala Zaneu Loweu za Apple Music  da joj je nošenje plave perike koja joj je zaštitni znak, koja joj je prekrivala lice, pomoglo stvoriti mali privatni balon koji ju je štitio od ostalih.

  – Kada sam prvi put stavila periku na lice pomislila sam kako sada postojim samo u tom malom balonu gdje sam sasvim sama sa sobom. Mislim da ću možda jednog dana opet nastupati bez skrivanja lica i malo se zabavljati razgovarajući s publikom, kako bi bila prisutna jer su ti nastupi bili stvarno zabavni prije no što sam počela nositi periku – ispričala je u intervju.  Osim što je bila na zahvatu zatezanja lica, Sia je 2021. ispričala da ju je nesigurnost natjerala na liposukciju. Rekla je da se od tada kloni estetskih zahvata.

  – Dvaput sam bila na liposukciji brade misleći da imam dvostruku bradu, a pokazalo se da su to mišići koje koristim za pjevanje. Bila sam tako nesigurna”, rekla je tijekom intervjua s liječnikom i piscem Gaborom Matéom i dodala kako je imala i neuspjelu liposukciju trbuha.