More

    “Pogled” nova je snažna balada Tine Vukov

    Pjesma “Pogled” nova je snažna emotivna balada Tine Vukov koju potpisuje vrhunski autorski tim – Ines Prajo i Arijana Kunštek. Iako su već ranije kratko surađivale, ova pjesma najava je njihove dugotrajnije suradnje.

    “Tina Vukov je izuzetna vokalistica, i Arijana i ja smo odlučile da je vrijeme za njenu promjenu. Ta promjena će se odnositi i na tekstove i glazbu, a Tina je svojom intepretacijom slušateljima otvorila vrata u svoj svijet emocija i razmišljanja. Ona je sada dio našeg tima  i veselimo se zajedničkog suradnji”objasnila je Ines Prajo.

    Pjesmu “Pogled” aranžirao je Ivan Popeskić, a odličan videospot režirao je talentirani Filip Gržinčić koji je s Tinom surađivao i na njenom albumu “Što me čini sretnom”, nominiranom za Porin u kategoriji “Najbolji album pop-zabavne glazbe”.

    Tina je tijekom svoje karijere osvajala publiku baladama. Pjesmom “Tuga dolazi kasnije” koju je izvela uz Matiju Dedića osvojila je glazbenu scenu, a po njoj je nazvan i njen debitantski album. Prošle godine je sudjelovala na Dori gdje se predstavila pjesmom “Hideout”. Dvostruka je dobitnica Porina za novog izvođača godine i najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme “Il treno per Genova” koji su joj zasluženo pripali 2007. godine.