More

    “Spavam sam” nova je pjesma Petra Dragojevića

    Prokušana suradnja Petra Dragojevića s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom ponovno je iznjedrila pjesmu velikog potencijala. Pjesmom “Spavam sam” Petar priča nesretnu ljubavnu priču izbjegavajući očekivan sporiji, “molski” zvuk. Naslanjajući se na talijanski pop s autorima je stvorena pjesma koja na prvo slušanje ulazi u uho.

    Uskoro i spot u kojem glume Petar i sin David
    Nakon ‘Vatre i vode’ i ‘Ljubavi’, koje su odlično prošle kod publike, pjesma ‘Spavam sam’ treće je djelo Alena Nižetića i aranžman Hrvoja Domazeta u mojoj izvedbi“, rekao je Petar i dodao “Pjesma je, kao što ime i govori, tužna, ali bržeg tempa. Neki kažu da u samom početku podsjeća na hit ‘Otvoren prozor’, a ja kažem: Da! Publika to voli. a i ja sam.” To potvrđuje i Alen, autor teksta i glazbe: “To je Petar kakvog pamtimo, iz razdoblja ‘Otvorenog prozora’, samo u novom ruhu.”

    Pjesma će uskoro dobiti i spot u režiji Slavena Jurića, a zanimljivo je da će u spotu važnu ulogu odigrati i Petrov najstariji sin David. Do objave spota, uživajte u pjesmi na streaming servisima!