More

  Kaliopi svojim raskošnim vokalom u novoj pjesmi ‘Kad osvane’ vraća nadu u bolje dane

  Višegodišnja karijera prepuna uspjeha, raskošan i izniman vokal, zapanjujuća karizma su nešto što krasi najveću makedonsku pop divu Kaliopi. Kontinuirano obogaćuje diskografiju novim pjesmama, a svojoj publici pruža glazbenu magiju.

  Nova pjesma ‘Kad osvane’ dostupna je na svim digitalnim servisima, a spot možete pogledati na službenom YouTube kanalu – https://youtu.be/umgUvwbYs-4?si=MqgITY0tIaXVvjhA

  LINK ZA PREUZIMANJE PJESME ‘KAD OSVANE’ KALIOPI:

  Wav – http://download.hitrecords.hr/index.php/s/aXgN5TDwMkngfHJ

  ISRC kod HRA232300045

  Hit Records 2023.

  O novoj pjesmi sama Kaliopi s nama je podijelila neke zanimljivosti, ”Pjesma ‘Kad osvane’ nikoga neće ostaviti ravnodušnim.Ona sama budi iz dubokog sna, pomiče i vraća nadu u bolje dane! Kada sam je čula prvi put, bila sam presretna što sam dobila baš ovakvu pjesmu. Autor glazbe, teksta, aranžmana i produkcije Romeo Grill i ovoga puta nadmašio je samog sebe, a to mu polazi za rukom skoro četrdeset godina, koliko već surađujemo zajedno.
  Za nepunih pet mjeseci dobila sam dvije velike pjesme! Duet ‘Znam’, sa mojim prijateljem Željkom Samardžićem, koja se velikom brzinom urezala u srca publike, a sada isto duboko vjerujem da će ‘Kad osvane’, biti pjesma o kojoj će se pričati, a i koja će se puno pjevati. Za kraj mogu skromno reći, imamo novi hit”, poručila je. 

  Autor glazbe: Romeo Grill
  Autor teksta: Romeo Grill
  Autor aranžmana: Romeo Grill
  Glazbeni producent: Romeo Grill
  https://www.youtube.com/watch?v=umgUvwbYs-4