More

  Javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje jesenje sjetve

  Pozivaju se poljoprivredni proizvođači s područja općine Tomislavgrad da podnesu zahtjev za dodjelu sredstava iz Proračuna Općine Tomislavgrad za subvencioniranje troškova nabavke sjemena za jesenju sjetvu za 2023. godinu.

  Pravo na subvenciju imaju poljoprivredna gospodarstva s područja općine Tomislavgrad koja su upisana u Registar klijenata i Registar poljoprivrednih gospodarstava.

  Subvencija, u skladu s navedenom odlukom, odnosi se na subvenciju troškova nabavke sjemena za: krušna žita, stočna žita te krmno bilje.

  Zasijana površina ratarskih kultura za koju se može ostvariti subvencija, odnosno  površina na kojoj se ostvaruje proizvodnja, je minimalno 1 ha po kulturi, a max. 10 ha po kulturi.

  Zahtjev se podnosi na propisanom Obrascu za prijavu sjetve, koji je sastavni dio Javnog poziva.

  Propisani obrazac, uz koji se dostavljaju i fiskalni računi o nabavci sjemena, može se preuzeti na  službenoj stranici Općine Tomislavgrad/www.tomislavgrad.gov.ba/ili u uredu br. 6.

  Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za gospodarstvo i  inspekciju, ured br. 6 i 4 ili na broj telefona: 034/356-430, svakim radnim danom od 8:00 do 14:00 sati.

  Javni poziv ostaje otvoren do 10.11.2023. godine do 15:00 sati.

  Podnesene prijave izvan roka neće se razmatrati.

  Općina Tomislavgrad