More

  Odlične cijene zimskih guma u Best Drive Nuić servisu Tomislavgrad

  Sigurno je da dolazak zime donosi svoje izazove na cesti. Jedan od najvažnijih faktora za sigurnu vožnju u zimskim uvjetima je odabir pravih zimskih guma.

  U razdoblju od 1. studenog do 1. travnja, zakon nalaže korištenje zimskih guma u Bosni i Hercegovini, što podrazumijeva gume sa simbolom pahuljice ili minimalnom dubinom profila od 4 mm. Zimske gume ne samo da povećavaju sigurnost, već su i zakonski obavezne.

  Best Drive Nuić servis Tomislavgrad svojim kupcima za nadolazeću zimu je pripremio odlične cijene zimskih guma uz atraktivne poklone za kupnju seta guma:

  Continental – Kupac za kupnju 4 Continental gume dobije na poklon loptu
  BestDrive – Kupac za kupnju 4 BestDrive gume na poklon dobije kišobran
  General Tire – Kupac za kupnju 4 General Tire gume na poklon dobije Outdoor upaljač
  Semperit – Kupac za kupnju 4 Semperit gume na poklon dobije termos bocu.
  Hankook/ Laufenn – Kupac za kupnju 4 Hankook gume na poklon dobije rukavicu – strugač za led

  Kampanja kreće 15.10.2023 i vrijedi do isteka zaliha.

  Osim guma, važno je imati na umu i ostalu zimsku opremu koja uključuje lanci za snijeg, strugač za led, antifriz, rukavice i toplu deku. Sve su to esencijalni dijelovi opreme koji mogu pomoći u nepredvidivim situacijama.

  Dolaskom u Best drive Nuić servis naši trgovci će vam rado ponuditi najbolju opciju za vaše uvjete, kao i predložiti eventualne servisne radnje koje možete izvršiti odmah uz izmjenu guma u našoj servisnoj jedinici.

  Ove godine, renomirani proizvođači guma kao što su Continental, BestDrive, General Tire i Semperit odlučili su nagraditi svoje kupce posebnim poklonima.

  S obzirom na nadolazeću zimu, ovo je idealna prilika za osvježenje vaše zimske opreme i osiguranje sigurne vožnje.

  Uz to, dobivate i ekskluzivne poklone koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo. Ne propustite ovu priliku i posjetite najbližu prodavaonicu kako biste iskoristili ovu jedinstvenu ponudu. Budite spremni za zimu na vrijeme i vozite sigurno!

  Čekamo Vas na adresi Splitska 37, Tomislavgrad!

  Plaćeni oglas