More

  Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana

  U Bosni i Hercegovini sljedećih će dana prevladavati oblačno vrijeme sa susnježicom i snijegom, dok će najviše sunčanih intervala biti na jugu zemlje.

  petak, 24. studenog, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne slabija kiša na području Hercegovine, istoku i sjeveroistoku Bosne. U drugom dijelu dana kiša se očekuje u većem dijelu zemlje, na planinama i snijeg. U noći na subotu i u nizinama će padati susnježica ili snijeg, osim na jugu zemlje. Vjetar slab južnog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između jedan i pet stupnjeva,   na jugu od osam do 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između sedam i 12 stupnjeva,  na jugu do 15 stupnjeva.

  subotu, 25. studenog, u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Većinom će padati susnježica ili snijeg, na jugu zemlje kiša. Prestanak padalina i smanjenje naoblake u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne bura. Temperatura zraka većinom između nula i pet stupnjeva, na jugu zemlje od osam do 11 stupnjeva.

  nedjelju, 26. studenog, prevladavat će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po Bosni lokalno može padati slab snijeg. Najviše sunčanog vremena na jugu zemlje. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula stupnjeva, na jugu do tri stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između minus jedan i pet stupnjeva,  na jugu do devet stupnjeva.

  ponedjeljak, 27. studenog, očekuje se novo naoblačenje koje bi uvjetovalo slabu kišu u nizinama, i slab snijeg u višim područjima. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i jedan stupanj, na jugu do tri stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između dva i šest stupnjeva, na jugu do osam stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda.