More

  Dodijeljene Dekanove nagrade najboljim studentima Filozofskoga fakulteta SUM-a

  Na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnoga vijeća Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2022./2023. godini i Pohvale za izvannastavne aktivnosti i promicanje ugleda fakulteta.

  Studentima je dodijeljeno 12 Dekanovih nagrada i šest Pohvala. Zaslužnim pojedincima dodijeljene su plakete za znanstvenu djelatnost, za nastavno-stručni rad i osobit doprinos promociji ugleda Filozofskog fakulteta, za osobit doprinos promociji ugleda Filozofskog fakulteta u javnosti, pohvalnice za dugogodišnji rad i osobit doprinos Filozofskome fakultetu

  Dekan Filozofskog fakulteta SUM-a prof. dr. sc. Dražen Barbarić je kazao kako su nagrađeni studenti na sjednici u središtu pozornosti. „Dragi studenti živimo međusobno u visokoškolskoj instituciji, u akademskom svijetu. Koliko god se izvana činilo da je to blagodat, da je zgodno, da je lagodno vi znate jako dobro da nije uvijek tako, znaju to vaši prosjeci, znaju vaše diplome, znaju vaši roditelji. Kada vidimo vas vidimo da je kalendarska godina bila uspješna“, kazao je dekan Barbarić.

  U ime svih dobitnika zahvalila se Barbara Damjanović, studentica odnosa s javnošću te je kazala kako su ustrajnost, predanost i posvećenost radu djelatnika Fakulteta igrali veliku ulogu u njihovom akademskom putu. „Nagrade su potvrda kako se trud isplati i primijeti, a iza njih stoji jedinstvena priča o uloženom trudu, vremenu i odricanju. Nastavimo koračati hrabro i odvažno, a pogled na ovu nagradu bit će dovoljan poticaj da povjerujemo kako nikada ne smijemo odustati“, kazala je Damjanović.

  Uprava Filozofskoga fakulteta SUM-a čestitala je svim dobitnicima te su im uz nagradu uručene i knjige. Poručili su kako je ovo prilika da se javno istakne i pohvali rad najboljih studenata.

  Dobitnici Dekanove nagrade su: Barbara Damjanović, Marko Kolobarić, Lucija Rakušić, Boris Rozić, Ivan Džojić, Ivana Musa, Dora Pinjuh,  Ana Raguž, Marija Pilić, Marija Magdalena Šutalo, Lorena Vujnović i Katarina Vukoja.

  Pohvale za izvannastavne aktivnosti i promicanje ugleda Filozofskog fakulteta dobili su: Ana Ivana Šuća, Pavle Pavićević, Veronika Golemac, Marija Jerkić, Ivan Nuić i Dinko Baković.

   

  Ured za odnose s javnošću Filozofskoga fakulteta SUM-a