More

  Narednih dana oblačno vrijeme, u četvrtak slaba kiša u nižim i snijeg u višim područjima Bosne

  Pretežno oblačno vrijeme obilježit će naredne dane u Bosni i Hercegovini, djelomično s kišom i u višim područjima snijegom.

  U četvrtak, 21. prosinca pretežno oblačno vrijeme, uz prolazno razvedravanje poslijepodne. U jutarnjim satima i dio prijepodneva lokalno slaba kiša u nižim i snijeg u višim područjima Bosne. Vjetar slab promjenjivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -1 do 5, na jugu do 8, a dnevna od 4 do 10, na jugu i sjeveru zemlje do 12 stupnjeva.

  U petak, 22. prosinca, pretežno oblačno vrijeme sa kišom u većini područja. Na planinama se očekuje slab snijeg. Vjetar slab, veći dio dana, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 stupnjeva.

  Prvi dan vikenda, u subotu 23. prosinca, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini i na sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 17 stupnjeva.

  U nedjelju, 24. prosinca, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla. Vjetar slab, uglavnom, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.