More

    The Ljubičanstveni predstavljaju novi zanimljiv singl “Da li znaš”

    The Ljubičanstveni su vječiti zaljubljenici u svijet glazbe, s neizmjernom strašću prema raznovrsnim glazbenim žanrovima i poeziji. Njihova glazbena avantura obuhvaća dva sjajna studijska albuma, posljednji, nazvan “Libero”, objavljen je 2018. godine pod okriljem Croatia Recordsa. Sada nam predstavljaju svoj svježi singl, “Da li znaš” za koji je vrijedna i talentirana ekipa CMC produkcije napravila odličan lyric video.

    Grupu čine studijski muzičari, profesionalci s dugogodišnjim studijskim i koncertnim iskustvom. U svom radu naslanjaju se na tradiciju zagrebačke šansone, bluesa, rocka, jazza i hrvatske zabavne glazbe. Igor Kotal autor je teksta i glazbe  dok se na aranžman potpisala cijela ekipa The Ljubičanstvenih.

    Grupa The Ljubičanstveni nastupila je više puta na festivalu Dalmatinske šansone u Šibeniku. Godine 2016. dobili su prvu nagradu za tekst pjesme “U mornare sine, ne u artište” – “Šibenski šansonijer”. Dva puta su nastupili na Aurea festu u Požegi, a na pjesmi, “Ljubljena moja”, 2017. godine, gost im je bio Boris Čiro Gašparac.