More

  Marko Kutlić predstavio je svoj drugi studijski album “Poleti ptico”

  Marko Kutlić predstavio je svoj drugi studijski album “Poleti ptico” u prepunom Maksi Pubu.

  Ključni Markov uspjeh bio je koncert u Tvornici Kulture na kojem je po prvi puta izveo pjesme s albuma, a ovoga puta odlučio se za intimniji pristup pred manjom publikom.

  Uz svoj bend, izveo je pjesme s novog albuma poput “Budiš me”, “Zar svejedno je”, “Budi moja noć”, “Uz nju”, “Kad god poželiš”, “Zaplesala je s ljetom”, kao i naslovnu “Poleti ptico”. Posebna gošča bila je Lea Dekleva s kojom je izveo njihov duet “Sami”. Nakon koncertnog dijela, uslijedilo je druženje i potpisivanje albuma.

  Sve ove uspješnice čine Markov novi album, no na njemu se krije i nekoliko novih pjesama vrijednih pažnje, kao i izvrsna obrada kultnih Indexa – “Balada” u pratnji i aranžmanu Maria Rašića i Boška Jovića.

  Najnoviji singl “Za tebe” poklonio je publici kao uranjeni božićni poklon, pjesma ga je osvojila na prvo slušanje, a potpisuje ju Matija Cvek. Stihovi prenose ludi osjećaj zaljubljenosti, a zbog Markove sjajne interpretacije mnogi će se pronaći u njoj.

  Ova godina za Marka je bila izrazito uspješna, a već početkom sljedeće priprema novi videospot za pjesmu “Nestajem” koja otvara album. Uz brojne samostalne nastupe, slušali smo ga i na nekoliko festivala te je tekuća godina bila jedna od najplodnijih u Kutlićevoj samostalnoj karijeri.