More

  Nova godina, nova pjesma – LACH predstavio “Deset godina”

  Jedan od najljepših glasova nove generacije glazbenika – Stjepan LACH, novu godinu započinje radno i to novim singlom. Nakon vrlo uspješne prošle godine u kojoj je zabilježio rekordan broj nastupa diljem Hrvatske, LACH predstavlja snažnu baladu moderne produkcije ‘Deset godina’.

  ‘Iza mene je prilično duga i radna godina, brojni koncerti od Iloka do Dubrovnika i novih 45.000km na automobilu tako da sam zaista prezadovoljan napretkom iz godine u godinu u svakom smislu. Ove godine planiram nastaviti u još jačem tempu tako da godinu započinjem s novim singlom, a planiram ih još nekoliko u ovoj godini.’, ističe Stjepan.

  ’Deset godina’ producirao je Goran Kovačić dok glazbu i tekst potpisuje MaTune Music. Za singl je snimljen i spot koji zaokružuje sanjivu i dinamičnu atmosferu pjesme.

  ‘Pjesmu prati i videospot nastao pod redateljskom palicom Josipa Ninkovića s kojim surađujem od prve pjesme, dakle već dugih 6 godina. Dosad smo se toliko upoznali da cijeli proces nastanka spota ide vrlo lako i jednostavno.‘, rekao je Stjepan.

  Prošlu godinu Stjepanu je obilježilo i rođenje trećeg djeteta, kćeri Rebeke, koja je od prvog dana tatina miljenica.

  ‘Rebeki će uskoro prvi rođendan, a najčešća riječ joj je ‘tata’ što dovoljno govori o našoj povezanosti. Nakon dvojice sinova, Rebeka je naša prva kćer i zaista mogu potvrditi izreku da su kćeri posebne ljubavi njihovih tata. Koliko god supruzi i meni bilo ponekad teško s troje male djece, svaki dan završi u zahvalnosti i s osmijehom.’, ispričao je Stjepan.