More

  Jakob predstavlja moćnu baladu “Od kada nema te”

  Jakob predstavlja novi singl “Od kada nema te”, pjesmu koja ne samo da oslikava emotivnost, već se i poigrava s osjećajem nemoći i težine gubitka voljene osobe.

  “Pjesma govori o tome koliko je teško snaći se kada ti bitna osoba izađe iz života, bilo to u ljubavnom, obiteljskom ili prijateljskom smislu. Bez nekih ljudi ne možemo zamisliti normalan svakodnevni život te se pjesma fokusira baš na taj osjećaj nemoći i težine kada se taj gubitak dogodi”ispričao je Jakob.

  “Od kada nema te” prenosi emocije koje prate rastanak s voljenom osobom, isprepletena je sentimentalnim stihovima i Jakobovim posebnim vokalom, a predstavlja utočište onima koji su se suočili sa sličnim situacijama. Za novi singl Jakob potpisuje glazbu, dok tekst supotpisuje s Alanom Dovićem, koji je zaslužan i za aranžman.
  “Pjesma ‘Od kada nema te’ moj je drugi singl i drago mi je što se zvukovno razlikuje od prvog singla ‘Rane’. Iznimno cijenim publiku koja podržava moje autorske početke i to me najviše motivira da to i dalje radim”rekao je Jakob.

  Na glazbenoj sceni Jakob se pojavio kao natjecatelj showa The Voice, iz epizode u epizodu oduševljavao je svojim izvedbama, a sad je nastavio svoj glazbeni put autorskim pjesmama.