More

  Kako odabrati najbolji poklon za Valentinovo?

  Valentinovo je prilika da budete kreativni i pokažete svojoj djevojci/dečku koliko vam je stalo. Zato o poklonu počnite razmišljati ranije jer će vam trebati vremena da odaberete najbolji poklon za Valentinovo.

  Treba znati da dok su za neke najbolji darovi za Valentinovo samo sitnica, mali znak pažnje, drugi očekuju da se izboru poklona posveti više pažnje. Pravila zapravo nema i prije odlaska u kupovinu razmislite što osoba s kojom ste u društvu najviše voli.

  Najbolji dar za Valentinovo za žene je nakit

  Najbolji poklon za mnoge žene su naušnice, narukvice ili bilo koji komad nakita. Budite uvjereni da s njim nećete pogriješiti. Ono o čemu treba voditi računa je kakav ćete nakit odabrati za svoju bolju polovicu.

  Budući da je Valentinovo, uvijek možete odabrati komad nakita s privjescima u obliku srca. Sada biste trebali obratiti pozornost na okus vašeg odabranika. Neke žene vole diskretniji nakit, ne vole previše svjetlucavih kamenčića i glomazne privjeske. Za takvu ženu uvijek možete kupiti diskretnu narukvicu s malim privjeskom u obliku srca ili istim lančićem. Moći će se nositi svaki dan uz sve outfite.

  Drugim je ženama najbolji poklon za Valentinovo svjetlucavi nakit s puno kamenčića i sličnih ukrasa. Tu već imate mnogo veći izbor komada nakita u ovom duhu. Ima i onih koji ne vole klasičan, konvencionalan nakit – za njih uvijek možete kupiti ogrlicu ili narukvicu s privjeskom s motivima omiljenog filmskog ili književnog lika. Budite sigurni da će ih oduševiti više od najskuplje ogrlice s dragim kamenjem.

  Možete platiti vikend u wellness centru

  Neke žene smatraju da su najbolji darovi za Valentinovo romantična putovanja. Možete odlučiti kamo želite ići prije godišnjeg odmora ili poručiti svojoj odabranici da oslobodi dva dana i priredi joj iznenađenje. Hoće li to biti kratko putovanje u inozemstvo ili boravak u romantičnom hotelu s wellness centrom ovisi o vama, ali znajte da ćete ovom gestom razveseliti svoju bolju polovicu.

  Poklon bon za kozmetičarku

  Mnoge žene rado posjećuju kozmetičke salone. Za njih su najbolji pokloni za Valentinovo tretmani lica i tijela. Ako se i vaša djevojka ili supruga voli maziti kod kozmetičara, možete joj priuštiti kraljevski tretman koji sigurno neće zaboraviti.

  Pripremite joj romantičnu večeru

  Mladi parovi s malom djecom rijetko imaju priliku izaći van. Budući da više nećete moći ići u restoran, možete umjesto toga pospremiti kuću i svojoj dragoj pripremiti romantičnu večeru dok se ona opušta uz čašu vina. Uz to dodajte malo cvijeća i budite sigurni da će ona misliti da je to najbolji dar za Valentinovo koji ste joj mogli dati.

  Najbolji pokloni za Valentinovo za muškarce

  Jednako maštoviti možete biti i kada kupujete poklone za muškarce. Mnogi muškarci smatraju da su najbolji pokloni za Valentinovo klasični, kožna galanterija, košulja, pulover, parfem ili nešto slično. S druge strane, ako je vaš dragi sportski tip, možete mu pokloniti dres omiljenog kluba s njegovim imenom ili ulaznice za važnu utakmicu.

  Pođite zajedno na neku avanturu

  Ukoliko je Vaš partner avanturist, možete ga počastiti članskom iskaznicom planinarskog društva ili mu uplatite planinarsku ili speleološku školu. Napravite za njega nešto što sam dugo planira napraviti, ali odgađa.

  Bio to jednodnevni izlet na neko romantično mjesto u prirodi ili jednostavne ulaznice za kino – važno je da ovaj dan provedete zajedno, s nekim koga najviše volite.