More

  Radionica fotografije u suradnji fotografa Igora Šutala i HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

  Mostar – 20. 3. 2023. – Fotograf Igor Šutalo iz Mostara u suradnji sa HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizira radionicu fotografije u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-e.

  Radionica će se održati od 4. ožujka 2024. do petka 8. ožujka, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak, a  ukupno će trajati 8 sati, svaki dan po dva sata.

  Brošuru sa svim detaljima vezanim za radionicu, kao i obrazac za prijavu, možete preuzeti na https://www.igorsutalo.com

  Igor Šutalo, fotograf  je iz Studija Lumiere od 2017. Kroz Studio Lumiere, imao je privilegiju oblikovati priče i sačuvati ljepotu prolaznih trenutaka, osiguravajući da budu sačuvane i dostupne  generacijama koje dolaze.

  – Došlo je vrijeme da počnem dijeliti znanje koje sam skupljao godinama. Počevši s malom radionicom u suradnji s HKD Napredak Glavna podružnica Mostar , iskreno se nadam da ću i ja bolje razumjeti što fotografi početnici traže i kako im ja svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći da i oni rastu. Dok moja stručnost leži u fotografiji vjenčanja, principi i tehnike koje ću podijeliti nadilaze žanrove, čineći ovu radionicu primjenjivom na različite grane fotografije – kazao je Šutalo.

  Po završetku radionice svaki sudionik dobit će odgovarajući certifikat.

  HKD Napredak Glavna podružnica Mostar