More

    Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao dva javna poziva

    Federalni zavod za zapošljavanje, obavještava da je Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao dva javna poziva: za dodjelu novca za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti osoba s invaliditetom u ovoj godini, te poziv za dodjelu novčanoga stimulansa za novo zapošljavanje osoba s invaliditetom, također za ovu godinu. Detaljnije informacije o navedenome, dostupne su na mrežnoj stranici ovoga Fonda.

    –     Javni poziv za dodjelu sredstava za financiranje i sufinanciranje programa održivosti zaposlenosti  osoba s invaliditetom u  2024. godini, možete preuzeti ovdje:  Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa održivosti zaposlenosti osoba sa invaliditetom u 2024. godini | FPRZOI (fond.ba)

    –      Javni poziv za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba s invaliditetom u 2024. godini, možete preuzeti ovdje: JAVNI POZIV za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2024. godini | FPRZOI (fond.ba)