More

    Novi singl Alena Slavice “Ema” – glazbena oda očinskoj ljubavi

    Uz neizmjernu nježnost i dubinu očinske ljubavi, Alen Slavica predstavlja svoje novo glazbeno djelo – “Ema”. U suradnji s glazbenikom Steveom Maggiorom, Slavica otkriva pjesmu koja je istovremeno iskrena posveta njegovoj kćeri, osvjetljena roditeljskom ljubavlju.

    U refrenu koji će sigurno dirnuti srca, Alen pjeva: “Ema, moja mladost već blijedi, Ema, to za te ne vrijedi. Ema, uvijek sunce ti sjalo, Ema, sve ti cvalo.” Riječi koje prenose snažnu poruku ljubavi, dok spot za ovu pjesmu ističe put Emine odraslosti, svaka scena odražava neizmjernu ljubav i ponos oca prema svojoj kćeri.

    Alen Slavica nije stranac u svijetu glazbe. Sa svojim talentom, stvorio je neke od najupečatljivijih glazbenih trenutaka u regiji. S 14 studijskih albuma iza sebe, te albumom “Dao sam ti dušu” koji je dosegao platinastu nakladu, Alen je ostavio neizbrisiv trag u glazbenom svijetu. Također, 2019. godine Croatia Records objavila je “The Best of Collection” s dvadeset i jednim hitom koji su obilježili njegovu nevjerojatnu karijeru.