More

    Šarmantni Ljubavnici predstavljaju novi singl “Vjeruj mi jedina”

    Domaći bend Ljubavnici povodom Dana žena objavili su pjesmu ”Vjeruj mi jedina”.

    Za Valentinovo su iznenadili sve zaljubljene parove novim hitom ”Nek oči govore”, a ovoga puta poklon je namijenjen svim ženama. Njihov novi singl ”Vjeruj mi jedina” svojim je laganim zabavnim ritmom i prekrasnom melodijom dosta zarazna, a ljubavni tekst lako će osvojiti srca brojne publike. Talentirani autori, frontmen benda Mario Regelja i Antonija Šola stoje i iza ove pjesme, a na aranžmanu im se pridružio Borna Biondić, također član Ljubavnika.

    S iznenađenjima ne staju, kaže Regelja: ”Odlučili smo objaviti ove dvije predivne ljubavne pjesme upravo povodom dva velika datuma – Valentinova i Dana žena, kao poklon našim vjernim fanovima. No, imamo još iznenađenja koja ćemo otkriti u budućnosti, ali za sada neka ostanu mala tajna.”

    Videospot za pjesmu je sniman na različitim lokacijama, uključujući njihov nezaboravni koncert povodom Valentinova u Sisku, te predivno okruženje Jastrebarskog, što dodatno naglašava atmosferu njihove nove ljubavne pjesme. Režiju i montažu spota potpisuje Luka Grgas.