More

  Novi glazbeni par Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille u vrtlogu emocija

  Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille novi su glazbeni par koji danas predstavlja pjesmu “Nemam više ni snage ni volje”. Bilo je samo pitanje vremena kad će ovo dvoje poznatih splitskih pjevača udružiti svoje glasove, a zahvaljujući jednom zajedničkom koncertu u Sloveniji njihova je suradnja napokon ostvarena.

  “Lipa je ovo suradnja. Na koncertu u Sloveniji pala je ideja za duet. Onda je Dražen napisao pismu i oboje smo se složili – to je to. Mi se već dugi niz godina poznajemo i drago mi je da smo napokon objavili duet. Guštali smo u snimanju pisme i spota. Radujem se što će publika čuti našu emotivnu i romantičnu pjesmu u današnjem, ludom i ubrzanom svijetu”rekla je Lidija Bačić Lille.

  Uhodana autorska ekipa, Dražen Zečić (glazba), Bratislav Zlatanović (tekst), Vinko Didović (aranžman) te Ivica Čović Pipo (produkcija), napravila je još jednu odličnu pjesmu. U videospotu, Lidija Bačić i Dražen Zečić okruženi su prirodom, stvarajući pritom jedan slikovit prikaz koji se savršeno nadopunjuje s melankoličnom atmosferom pjesme. Režiju spota potpisuje Draženov dugogodišnji suradnik Željko Petreš.

  Pjesmu “Nemam više ni snage ni volje” Dražen i Lille izvesti će uživo na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama8. lipnja, a pjesma je ujedno i najava Draženovog novog albuma. Na njemu će se ukupno naći čak četiri dueta. Autor i izvođač brojnih hitova svoj će novi studijski album objaviti neposredno prije velikog koncerta zagrebačkoj Areni, 26.10.2024. godine.

  “Dragi prijatelji, pozivam vas sve 26. listopada na veliki koncert u zagrebačku Arenu. Dođite da se zabavimo tih par sati i zaboravimo na stvari koje nas opterećuju. Neki će se vratiti u mladost, a neki će tek stvoriti uspomene za pamćenje”poručio je Dražen Zečić.