More

  “Ne kuva ko moja mater” – nova pjesma Ante Casha

  Ante Cash ponovno ima ljetni hit – “Ne kuva ko moja mater” trominutni je humoristični singl s kojim će nastupiti 8. lipnja na CMC festivalu u Vodicama.

  “Moja je žena influencer, s pazara nam donese Zara kese”, krenuo je u priču Cash, a sve prati videospot u produkciji dugogodišnjih suradnika iz Studija 25. Nakon smiješnih opaski, zaključio je da “ne kuva ko moja mater, ali pije ko moj ćaća”.

  Cash potpisuje tekst dok je na glazbi surađivao s Natkom Smoljanom koji je zaslužan i za aranžman.

  “Zadovoljni smo s pjesmom, nastala je poprilično davno, barem taj refren. Slušamo ga već neko vrijeme tako da smo otupili i nemamo više osjećaj kako će publika reagirati. Veliko hvala Pauli Sikirić, Marinu Perišu, Josipu Kežiću i Božanstvenoj komediji”rekao je Ante.

  Ante Cash već je puno puta dokazao kako zna napraviti odličan ljetni hit. Singlovima “Vakula”, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku, a na YouTubeu broji milijunske preglede.

  “Zadnjih godina upali smo u ritam ljetnih pjesama koje lijepo zapakiramo u četvrtom mjesecu i onda smo mirni. No, sad će i album tako da smo malo aktivniji nego inače”zaključio je Cash.

  Crorec.net