More

  ”Jači od iskušenja” – nova pjesma Nermina Puškara

  Nakon uspješnih pjesama  “Savršeno” i “Ti si na redu”, Nermin Puškar predstavlja novu pjesmu i spot “Jači od iskušenja”.

  ”Jači od iskušenja” novi je singl Nermina Puškara i benda Rogati iz Novog Sada, kojeg predvodi cijenjeni gitarista i kantautor Branko Koprivica. Muziku i tekst potpisuje Nermin Puškar, a aranžman je radio zajedno sa glazbenim producentom Mahirom Sarihodžićem. Pjesma je snimljena u As studioton u Beogradu i Long play studiju u Ljubljani.

  Sinergija banda i prepoznatljivog vokala već u prvim taktovima naglašava da se radi o energičnoj kompoziciji sa snažnom životnom porukom. A etno motivi prepoznatljivog zvuka kavala koji je odsvirao Dino Murtezani, unose svježinu u Nerminov autentični izražaj. Bubanj je odsvirao Vukašin Bakić (Rogati), bas Krešimir Tomec, klavir Nenad Paunović (Rogati) a za gitare su se pobrinuli Branko Koprivica i Nermin Puškar.

  Autor video spota je poznati BiH/SLO višestruko nagrađivani redatelj Slobodan Maksimović koji u ulozi scenarista i redatelja uz direktora fotografije Petra Perunovića donosi upečatljiv i jedinstven video spot koji je snimljen u filmskom studiju u Ljubljani.

  “Jači od iskušenja”, pjesma je dviju srodnih duša koje iako pred iskušenjima, kroz ljubav pronalaze pravi put.

  drukciji.ba