More

  Dom zdravlja Tomislavgrad obilježava Svjetski dan hipertenzije i poziva sve sugrađane da u petak 17. svibnja od 11 do 14 sati posjete mobilnu ordinaciju na Trgu doktora Franje Tuđmana

  Dom zdravlja Tomislavgrad ove godine obilježava Svjetski dan hipertenzije organizacijom treće, a ujedno i završne mobilne ordinacije i predstavljanjem rezultata jednogodišnjeg projekta „Pazite na svoje srce“ kojeg su pokrenuli prošle godine s partnerima – Vladom Hercegbosanske županije, Ministarstvom rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije te Domom zdravlja Zagreb-Zapad.

  Ne zaboravite kako je hipertenzija vodeći uzrok smrtnosti u svijetu i odgovorna za oko 10 milijuna smrti godišnje, a i dalje vlada vrlo niska svijest o važnosti povišenog krvnog tlaka i ozbiljnih medicinskih komplikacija koje nosi sa sobom.

  Nemojte vi ili vaši bližnji biti dio ove crne statistike!

  Naučite kako je suživot s povišenim krvnim tlakom moguć uz preporuke medicinskih stručnjaka te uz promjene životnih navika, redovite kontrole i redovito uzimanje terapije propisane od strane liječnika, a prvi korak neka bude upravo posjet mobilnoj ordinaciji Doma zdravlja Tomislavgrad.

  Veselimo se vašem dolasku.

  Ravnateljica i djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad

  www.pazitenasvojesrce.com