More

  Željko Ćorluka donosi novo glazbeno remek-djelo – “Sveta zemlja”.

  Željko Ćorluka donosi novo glazbeno remek-djelo – “Sveta zemlja”. Pjesma, tekstom potpisana od strane Mirka Perkovića, s glazbom i aranžmanom Tonija Lasana, nosi duboku poruku koja će dirnuti svakoga tko je ikada napustio svoje korijene.

  “Sveta zemlja” nije samo pjesma, ona je posveta svima koji su napustili svoje domove, bilo iz potrebe ili izbora. Ova glazbena priča oslikava osjećaje, emocije i sjećanja svih onih koji su se našli daleko od svojih korijena. “Sveta zemlja” donosi spoj tradicionalnih i suvremenih glazbenih elemenata, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve slušatelje. Ova pjesma je poziv na očuvanje identiteta, kulture i tradicije, čineći je relevantnom i uzbudljivom za suvremeno glazbeno tržište.

  Pjesma ‘Sveta zemlja’ prva je u nizu koje će Željko Ćorluka predstaviti široj publici te najavljuje: “Pripremljene pjesme i one koje su u pripremi namijenjene su svim ljudima dobre volje, jer svatko se može naći u njima na ovaj ili onaj način. Želja mi je da moje pjesme uljepšaju svaku prigodu, u domovini i inozemstvu, a da pritom nose i dobru poruku.”

  Naziv pjesme: Sveta Zemlja

  Izvođač: Željko Ćorluka

  Glazba i aranžman: Toni Lasan

  Stihovi: Mirko Perković

  Snimano u studiju: Toni Lasan – Gaćelezi/HR

  Harmonika: Anto Filipović

  Prateći vokali: Brankica Jovanovski // Teo Brajčić

  Programiranje // Mix // Mastering // Glazbeni producent: Toni Lasan