More

  U Tomislavgradu uskoro Revija tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Hrvatske

  Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini “Stećak” u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika i Kulturno informativnim centrom Tomislavgrad organizira jedanaestu po redu Reviju tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske koja će se održati od 8. do 14. srpnja.

  Pokrovitelji ovogodišnje revije su: Dragan Čović, predsjednik Hrvatskog narodnog sabora, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlada Hercegbosanske županije, Grad Biograd na Moru i općina Tomislavgrad.

  Kako je najavljeno, završna večer se održava 12. srpnja s početkom u 20 sati na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu.

  Uvod u ovaj događaj je izbor najfotogeničnije sudionice Revije tradicijske odjeće i izbora za najljepšu Hrvaticu u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

  Na Facebook stranici Udruge “Stećak” predstavljena je 21 djevojka u tradicijskoj narodnoj nošnji, a glasovanje za najfotogeničniju započinje 27. lipnja u 12 sati i traje do 12. srpnja 2024. godine u 17 sati.

  Glasati možete putem poveznice: https://m.shortstack.page/HBN27x